Ποιές είναι οι DNS εγγραφές για την email hosting υπηρεσία ;

Ποιές είναι οι DNS εγγραφές για την email hosting υπηρεσία ;

ΟΙ ΜΧ εγγραφές στο DNS προσδιορίζουν ποιός είναι ο υπεύθηνος mailserver για ένα domain name.

Για να μπορέσετε να λάβετε email αλληλογραφία με την email hosting υπηρεσία μας, θα πρέπει να δηλώσετε τις παρακάτω MX εγγραφές όπως περιγράφονται, αντικαθιστόντας αυτές που έχετε ήδη, χρησιμοποιόντας το controlpanel του dns παρόχου σας.

Αν για το δικό σας domain name η WebHosting|4U είναι καταχωρητής και προσφέρουμε εμείς dns υπηρεσίες, η διαδικασία είναι αυτοματοποιημένη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την email υπηρεσία μας ανεξάρτητα ποιός είναι ο κύριος πάροχος φιλοξενίας ή ποιός προσφέρει dns υπηρεσίες για το domain name σας.

MX εγγραφές

Name / HostΤύπος εγγραφήςPriorityDestination
κενό ή @MX10mx01.webhosting4u.email
κενό ή @MX20mx02.webhosting4u.email

SPF εγγραφή

H spf εγγραφή στο dns προσδιορίζει ποιοί mailservers και ip διευθύνσεις επιτρέπουν να αποστείλουν email μηνύματα για λογαριασμό ενός domain name.

Ο ορισμός μιας σωστής εγγραφής SPF μειώνει την πιθανότητα κάποιος να χρησιμοποιήσει το domain name σας για την αποστολή ανεπιθύμητων μηνυμάτων και αυξάνει την πιθανότητα το μήνυμά σας να μην επισημανθεί ως ανεπιθύμητο.

Τύπος εγγραφήςΕγγραφή
TXTv=spf1 include:spf.webhosting4u.email mx a -all

Dmarc Εγγραφή

Το DMARC είναι ένα πρωτόκολλο ελέγχου ταυτότητας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιτρέπει σε έναν ιδιοκτήτη domain name να προσδιορίσει πώς πρέπει να συμπεριφέρονται οι παραλήπτες εάν το μήνυμα που λαμβάνουν δεν είναι αυθεντικό. Δεν έχει σταλεί δηλαδή από τον πραγματικό και αληθινό αποστολέα.

Το σύστημα ελέγχου ταυτότητας email DMARC χρησιμοποιείται για την προστασία από απόπειρες πλαστογράφησης ή phishing που αποστέλλονται από αναξιόπιστους αποστολείς. Το DMARC μπορεί να παράγει καθημερινές αναφορές σε μορφή XML σχετικά με τη ροή των email. Αυτό βοηθά στην επαλήθευση ότι οι διακομιστές που στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ μέρους σας είναι νόμιμοι & πραγματικοί.

Πριν δηλώστε την dmarc εγγραφή βεβαιωθείτε ότι η spf εγγραφή είναι σωστή.

Εγγραφή (Αντικαταστήστε το @mydomain.gr με την δική σας email διεύθυνση.)

Όνομα εγγραφήςΤύπος εγγραφήςΕγγραφή
_dmarc.mydomain.grTXTv=DMARC1; p=quarantine; rua=mailto:rua@mydomain.gr; ruf=mailto:ruf@mydomain.gr

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τον παρακάτω generator για να φτιάξετε την δική σας dmarc εγγραφή.

kitterman.com/dmarc/assistant.html

×