Εισαγωγή Email υπηρεσίας

Εισαγωγή Email υπηρεσίας

Webmail

Το webmail της email hosting υπηρεσίας, είναι ένα πακέτο εταιρικής επικοινωνίας η οποία σας επιτρέπει να στέλνετε και να διαβάζετε email, να διαχειρίζεστε ή να μοιράζεστε τις επαφές και τα ημερολόγια σας ή να ανταλλάσετε άμεσα μηνύματα με τους συναδέλφους σας μέσω του chatbox.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο webmail από την αγαπημένη σας συσκευή (smartphone, tablet, notebook).
Η πρόσβαση από πολλαπλές συσκευές σας επιτρέπει να έχετε πάντα στην διάθεση σας όλα τα απαραίτητα διαδικτυακά εργαλεία επικοινωνίας και σας βοηθά να διαχειρίζεστε καλύτερα τις καθημερινές σας επικοινωνίες, τόσο εντός όσο και εκτός γραφείου.

H webmail εφαρμογή είναι συμβατή με τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα και browsers (πχ Chrome/Brabe/Firefox/Edge/Safari)


Email Hosting Plans

Κάθε πακέτο φιλοξενίας email, ορίζει τις δυνατότητες και τις λειτουργίες που είναι διαθέσιμες για το domain name σας και όλους τους email λογαριασμούς που συνδέονται με αυτό.

Basic Πακέτο

Ιδανικό για επαγγελματίες ή εταιρείες που αναζητούν μια βολική και εύκολη στη χρήση υπηρεσία email. Το Basic πρόγραμμα σας παρέχει πρόσβαση σε όλες τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης της email υπηρεσίας σας. Περιλαμβάνει τις βασικές πολιτικές ασφαλείας, τα βιβλία αλληλογραφίας και διευθύνσεων, την διαχείριση αρχείων και την πρόσβαση στην email backup υπηρεσία Mail Time Machine.
Με το basic πρόγραμμα μπορείτε να ενεργοποιήσετε email λογαριασμούς εως και 25GB.

Professional Πακέτο

Ιδανικό για εταιρείες που χρειάζονται μια επαγγελματική υπηρεσία email για τον συντονισμό των επικοινωνιών με όλους τους συνεργάτες τους. Με το professional πακέτο, έχετε πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες δυνατότητες διαχείρισης υπηρεσιών, προηγμένες πολιτικές ασφαλείας και webmail, address book & calendar λειτουργίες. Ταυτόχρονα μέσω του calendar μπορείτε να διαχειριστείτε τις Zoom βίντεοκλήσεις σας.
Επιπλέον το πρόγραμμα professional προσφέρει διαχείριση αρχείων και πρόσβαση στην email backup υπηρεσία Mail Time Machine. Με αυτό το πρόγραμμα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε email λογαριασμούς εως και 50GB.

Enterprise Πακέτο

Ιδανικό για οργανισμούς που χρειάζονται email υπηρεσία με προηγμένα εργαλεία επικοινωνίας και υψηλό βαθμό ασφάλειας για προστασία των email λογαριασμών.
Με το enterprise πρόγραμμα, έχετε πρόσβαση σε premium υπηρεσίες διαχείρισης και ισχυρή πολιτική ασφαλείας.
Το enterprise πρόγραμμα περιλαμβάνει : email, address book, calendar, shared calendar, chat (σύντομα διαθέσιμο), διαχείριση zoom βίντεοκλήσεων, Microsoft® Exchange ActiveSync.

Το enterprise πρόγραμμα επιτρέπει δημιουργία email λογαριασμών έως και 100GB ανά χρήστη.