Οργάνωση emails μέσω της webmail εφαρμογής

Οργάνωση emails μέσω της webmail εφαρμογής

Οργανώστε την αλληλογραφία σας

Προεπιλεγμένοι φάκελοι
Οι προεπιλεγμένοι φάκελοι είναι φάκελοι συστήματος που υπάρχουν σε κάθε λογαριασμό email όπου, εκτός από διαφορετικές ενδείξεις, τα μηνύματα κατευθύνονται αυτόματα.

εικονίδιο εισερχομένωνΕλήφθηΠεριέχει εισερχόμενα μηνύματα.
εικονίδιο σχεδίωνΠροσχέδιαΠεριέχει μηνύματα που έχουν αποθηκευτεί ως πρόχειρο και δεν έχουν σταλεί ακόμη.
Εικονίδιο αποστολήςΑπεσταλμέναΠεριέχει εξερχόμενα μηνύματα.
εικονίδιο ανεπιθύμητης αλληλογραφίαςΑνεπιθυμητη αλληλογραφιαΠεριέχει μηνύματα ταξινομημένα ή επισημασμένα ως ανεπιθύμητα.
trashIconΣκουπίδιαΠεριέχει τα μηνύματα που διαγράψατε.

Τα μηνύματα στους φακέλους Ανεπιθύμητα και Κάδος απορριμμάτων θα διαγραφούν οριστικά και αυτόματα μετά από 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής ή ακύρωσης.

Προσωπικοί φάκελοι

Οι προσωπικοί φάκελοι είναι μη προεπιλεγμένοι φάκελοι, χρήσιμοι για την καλύτερη οργάνωση των μηνυμάτων email σας. Για να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε ή να διαγράψετε έναν προσωπικό φάκελο, κάντε κλικ στο εικονίδιο ρυθμίσεων Εικονίδιο ρυθμίσεων στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής πλοήγησης και επιλέξτε το στοιχείο “Φάκελοι” στην ενότητα “Αλληλογραφία” στην πλαϊνή γραμμή.

  • Ρυθμίσεις > Φάκελοι

Για να δημιουργήσετε έναν προσωπικό φάκελο , κάντε κλικ στο κουμπί New folder και επιλέξτε τη διαδρομή που θέλετε να δημιουργήσετε. 

Στη συνέχεια, ορίστε ένα όνομα και κάντε κλικ στο Save κουμπί για να επιβεβαιώσετε τη λειτουργία. 

Ο νέος φάκελος θα εμφανιστεί αυτόματα στη λίστα των προεπιλεγμένων φακέλων και στην πλαϊνή γραμμή της μονάδας αλληλογραφίας.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν νέο προσωπικό φάκελο κάνοντας κλικ στο Folderκουμπί στην πλαϊνή γραμμή της μονάδας αλληλογραφίας.

Για να επεξεργαστείτε έναν προσωπικό φάκελο , κάντε κλικ στο εικονίδιο Επεξεργασία σε αντιστοιχία με το φάκελο που θέλετε να τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, εισάγετε κάθε τροποποίηση και οριστικοποιήστε τη λειτουργία κάνοντας κλικ στο Save.

Οι προεπιλεγμένοι φάκελοι Εισερχόμενα, Απεσταλμένα, Πρόχειρα, Κάδος απορριμμάτων και Αρχείο δεν μπορούν να μετονομαστούν ή να διαγραφούν.