Πως συνδέουμε τον Butt Encoder με το CentovaCast

Πως συνδέουμε τον Butt Encoder με το CentovaCast

Για την ζωντανή σας σύνδεση με τον streaming server μας, συστήνουμε τον Butt Encoder. Μπορείτε εσείς όμως αν έχετε ήδη κάποιο λογισμικό στην διάθεση σας να χρησιμοποιήσετε όποιο θέλετε.
Αν δεν έχετε ήδη κατεβάσει το απαραίτητο πρόγραμμα, μπορείτε να το κατεβάσετε από την παρακάτω διεύθυνση.-> http://danielnoethen.de/butt/

Η χρήση του Butt Encoder δεν είναι για δημιουργία playlists, αλλά μόνο για την σύνδεση του προσωπικού σας υπολογιστή με τον streaming server.
Στις ρυθμίσεις του προγράμματος μπορείτε να επιλέξετε τις ρυθμίσεις ήχου (ανάλογα την κάρτα ήχου σας), ρυθμίσεις μικροφώνου κλπ.

 1. Πριν ξεκινήσουμε τις ρυθμίσεις για το butt encoder, πρέπει να κάνετε login στο centova controlpanel με τα στοιχειά σύνδεσης του σταθμού σας.
  Η διεύθυνση σύνδεσης είναι : https://live.webhosting4u.gr:2199
 2. Από το μενού αριστερά πρέπει να βρούμε τα στοιχεία σύνδεσης. Επιλέγουμε “Γρήγοροι Σύνδεσμοι” ή “Quick Settings” αν βλέπετε την διαχείριση στα Αγγλικά
 3. Βρίσκουμε τα στοιχεία σύνδεσης στον πίνακα που αναγράφει τον τίτλο “Ρυθμίσεις για ζωντανές συνδέσεις”
 4. Ανοίγουμε το Butt και επιλέουμε “settings”
 5. Στο νέο παράθυρο επιλέγουμε ADD Server
 6. Στο πεδίο name βάζουμε ότι όνομα θέλουμε.
  Address : live.webhosting4u.gr
  port : η port όπως φαίνετε στο centova cast στις ρυθμίσεις
  Password : o κωδικός που έχουμε για την ζωντανή σύνδεση, τον βλέπουμε από το centova cast , μενού -> Ρυθμίσεις -> Κωδικός για Live:
 7. Επιλέγουμε ADD , και πηγαίνουμε στο επόμενο tab AUDIO
  Διαλέγουμε την κάρτα ήχου που βγαίνει ήχος από την κάρτα ήχου ή αν έχετε κάποια εξωτερική συσκευή ήχου.
  Στο bitrate βάζουμε το ίδιο με το πακέτο που έχουμε αγοράσει. πχ αν έχουμε streaming πακέτο με 128kbps , τότε επιλέγουμε 128k
  Θα παρατηρήσετε ότι μόλις πατήσετε add και επιστρέψετε στην αρχική οθόνη του butt, θα δείτε την ένδειξη του ήχου να αυξομειώνετε.
 8. Πατήστε το κουμπί Play
 9. Θα δείτε ότι έχετε συνδεθεί επιτυχώς στον streaming server.
×